Tweet This

Furuset Bad

Åpningstider billettsalg

Denne ukenNeste ukeOm to uker

Uke 9

  • Mandag: 14:00 - 19:00

  • Tirsdag: 07:00 - 08:00 | 14:00 - 19:00

  • Onsdag: 14:00 - 19:00

  • Torsdag: 07:00 - 08:00 | 14:00 - 19:00

  • Fredag: 14:00 - 19:00

  • Lørdag: 09:00 - 19:30

  • Søndag: 09:00 - 19:30

Du må være ute av bassenget senest 30 minutter etter at billettsalget stenger. Se når det er ledig i bassenget.

Kontakt

Telefon

21 80 21 80

E-post

postmottak@bym.oslo.kommune.no

Besøksadresse

Trygve Lies Plass 1, 1152 OSLO

Svømmehall med 25-meters basseng og 10-meters barnebasseng. Vannet holder 28 grader.

Furuset+bad_1.jpg+(width940).jpg


Fasiliteter

  • Badstu


  • Annet

    • Garderobeskap (ta med egen hengelås)

Innebasseng

  • Barnebasseng


  • 25m basseng

    • Temperatur: 28 grader

Regler

Aldersgrense

Barn må være 10 år og svømmedyktige for å kunne bade alene. Hvis barna er under 10 år og/eller ikke svømmedyktige må foreldre være med i bassenget.

Gjenglemt tøy

Gjenglemt tøy kan hentes ved oppmøte på badet.

Timeplan

Noen ganger er deler av bassengene utleid til organisert idrett eller lignende. Her finner du oversikt over tilgjengelige baner.

Informasjon om priser

Hvis du bruker saldokort får du 15 % avslag på prisen.

Saldokortet koster kr. 20 og kan fylles opp med ønsket beløp (minimum kr. 500). Du kan fylle på saldokortet flere ganger.

Studentbillett gjelder for studenter med gyldig studentbevis fra et norsk studiested.

Her kan du kjøpe billetter til badene.

EnkeltbilletterEnkeltbillettHverdagHelgBaby (0-2 år)GratisGratisBarn (3-12 år)25 kroner30 kronerUngdom (13-17 år)25 kroner30 kronerStudent/honnør (67 år+)75 kroner80 kronerVoksen (18-66 år)105 kroner115 kronerFamiliebillett (2 voksne+2 barn)235 kroner260 kronerLedsager (husk gyldig ledsagerbevis)GratisGratis

Se alle priser, inkludert saldokort, 6-månederskort og årskort

Transport og parkering

Gateparkering

Tryvann skiskole

Vi er en kunnskapsbedrift og våre kvalifiserte skiinstruktører ert grunnmuren i 
   vår virksomhet. Vår viktigste jobb er å gi våre kunder positive opplevelser og 
   gode ferdigheter i skibakken.

   Når du deltar på kurs hos oss får du:

   ¤ Gode skiferdigheter
   Våre instruktører gjør deg bedre på ski i glade og trygge omgivelser.


   ¤ Snøgaranti
   Vi gir deg pengene tilbake hvis kurs må avlyses på grunn av snømangel.

   ¤ Punktlighet
   Vi starter og avslutter til avtalt tid. Instruktørene er på plass minimum ti
   minutter før kurset starter.

   ¤ Oppmerksomhet
   Alt du forteller oss skal bidra til å øke kvaliteten på våre tjenester.

   ¤ Tilgjengelighet
   Du kan kontakte oss på telefon eller epost.

   ¤ Kunnskap
   Vi er autoriserte skiinstruktører, og skal gjøre vårt beste for at du får en god
   skiopplevelse.

   Hvis våre tjenester ikke tilfredsstiller dine forventninger, og du ikke er helt fornøyd,
   skal du ta kontakt med oss. Da tilbyr vi deg andre kursalternativer til samme eller 
   høyere verdi.

Korketrekkeren


Korketrekkeren er en akebakke i Oslo som begynner på Frognerseteren og slutter nede ved Midtstuen. Her kan du leie kjelke eller akebrett, hvis du ikke har din egen, og svinge deg ned de ca. 2,5 fartsfylte kilometerne. Det er gratis å ake i Korketrekkeren, men du må betale hvis du vil leie utstyr. I tillegg må du kjøpe billett dersom du vil ta t-banen fra bunnen av bakken og opp til toppen igjen.

Akebakken blir stort sett preparert hver morgen i vintersesongen. Ansvarlig for vedlikehold er Oslo kommune. Nedenfor Midtstuen stasjon er det også mulig å ake videre ned til Skådalen stasjon. Denne turen krever imidlertid forsering av et boligfelt og kryssing av bilvei.

Besøkende til Korketrekkeren kan leie kjelke i Akeforeningens hus ved parkeringsplassen nedenfor Frognerseteren kafé eller hos Tomm Murstads senter 100 meter nedenfor Frognerseteren stasjon. Det er også anledning til å bruke egen kjelke. Ettersom hele området rundt Frognerseteren, Holmenkollbakken og Tryvann er mye besøkt i vintersesongen kan parkering med egen bil være vanskelig. Adkomst via Holmenkollbanen er å foretrekke hvis man ikke har egen parkering. De akende tar normalt denne banen opp fra Midstuen etter hver tur.

Allerede i 1920-årene ble det arrangert store akekonkurranser her, med opptil 400 deltakere og 2 000 tilskuere. Til Vinter-OL i Oslo i 1952 ble det bygget en bob-bane lenger øst parallelt med øvre del av den nåværende skiløypa fra Frognerseteren til Adamstuen. Den var da ca. 1508 meter lang.[1] Det første verdensmesterskapet i akingble arrangert i Korketrekkeren i 1955. Korketrekkeren har blitt benyttet til motorsykkel- og bilrace.[2]

Kilde: Wikipedia

Oslo Sommerpark

Oslo Sommerpark er Oslos største aktivitetspark. Her finner du klatrepark, teambuildings-aktiviteter og stor sykkelutleie. 

Jubel, mestring og glede

Lurer du på noe før du kommer? Her finner du praktisk informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket.

Klær etter vær
Klatreparken er en aktivitetsplass hvor du setter hele kroppen i aktivitet med alt fra å klatre i tau til å krabbe gjennom rør. Det er derfor veldig lurt å ta på fritidsklær du uten problemer kan bevege deg i. Husk på at du ofte er i kontakt med trær og lett kan få kvae på dem. Gode sko, som for eksempel joggesko, er også lurt.

Vi holder åpent selv om det regner!
Det er utrolig gøy når vannet spruter fra zip- linene – regn gjør ikke annet enn at det blir vått. Du er sikret i løypene og litt ekstra glatt føre gjør det hele bare enda mer utfordrende. Husk å ta med regntøy. NB! Det er ofte lokale værforhold i Oslo-området. Oslo Sommerpark ligger på 513 moh og det er som regel litt kaldere enn i byen. Det er heller ikke alltid regn i Oslo Sommerpark når det regner i byen og motsatt.

18738609_1478566342173579_3231734288854625765_o.jpg

Hva skjer ved ankomst?
Når du ankommer Oslo Sommerpark, er første stopp vårt servicebygg Toppsenteret. Her registrerer du deg og godkjenner sikkerhetsreglene i parken, får utlevert obligatorisk sikkerhetsutstyr. Hjelm og klatreseler inngår i inngangsbilletten, og er nødvendig for adgang til aktiviteten. Eget medbrakt utstyr tillates ikke. Book gjerne klatrepass på nett før du kommer. Da er du sikret plass og det går raskere med utlevering av utstyr.

Neste stopp er opplæringsområde. Her møter våre instruktører deg. De hjelper deg med å ta på klatreutstyret og gir deg obligatorisk opplæring før du på egenhånd gir deg ut i klatreparken. Er du litt usikker på hvilken løype du bør velge kan du veldig gjerne spørre personalet tilstede om tips og råd.

Vi anbefaler dere å sette av minst 3 timer i klatreparken. Utlevering av klatreseler og opplæring avsluttes 2 timer før parken stenger.

Hvor setter jeg sekken?
Vi leier ut skap på Toppsenteret til oppbevaring av verdisaker. Der er det også toaletter. Husk at når du er i parken må alle gjenstander være i lommen med glidelås så ingen mister noe eller slik at andre kan få gjenstander i hodet.

Toaletter
Vi har egen toalettvogn nede i klatreparken. Du finner også flere toaletter i underetasjen på Toppsenteret. Husk! Har du vært på do og tatt av deg selen kan det være lurt å ta en tur innom opplæringsområdet for å kvalitetssikre at utstyret er satt på rikig.

Mat og drikke
Vi har servering fra Vaffelboden i parkens åpningstid. Her finner man et utvalg kalde & varme retter til en fornuftig pris. Man får også kjøpt drikke og et utvalg snacks. Er du sugen på is, kan du ta turen inn på Toppsenteret. Du er hjertelig velkommen til å ta med egen mat i sommerparken. Vi har godt med sitteplasser flere steder i parken. Bålpanner og bålhus kan fritt brukes av gjester. Dersom det ikke er fyr på grillen, kan du kjøpe grillkull i Vaffelboden. Det er ikke tillat med medbragt engangsgrill eller tilsvarende.
NB! Vi følger Oslo Kommunes regler om bål-og grillforbud.

Oslo Vinterpark

Oslo Vinterparks (tidligere Tryvann Vinterpark) offisielle Facebookside. Send oss gjerne kommentarer eller spørsmål. Se nettsiden www.OsloVinterpark.no

53260604_1689626384473546_4551528498866421760_n.jpg

Oslo Vinterpark (tidligere Tryvann Vinterpark) er et alpinanlegg i området rundt Tryvannshøgda over Holmenkollen. Anlegget drives av TryvannWyller AS og har 18 bakker med 11 heiser.[1] Første skitrekket i området åpnet i 1938 som det første nord for Alpene. Anleggets lengste løype er Wyllerløypa på 1400 meter og fall på 381 meter. Målt i heiskortomsetning er Oslo Vinterpark landets 4. største skisenter.[1]

The Arctic Challenge ble arrangert i Wyllerløypa i 2010, 2011 og 2013. VM i snøbrett 2012 ble arrangert også her.


Kilde: Wikipedia

Popsenteret


Interaktivt museum og opplevelsessenter for norsk musikk. Kåret til Årets Museum i 2013! Særegne lokaler til utleie. Noe å feire? Book privat omvisning!

POPSENTERET er et museum og opplevelsessenter som holder til på Grünerløkka i Oslo, og er stedet for deg som ønsker å vite mer om og oppleve norsk populærmusikk på en helt ny måte. Fra Adolf Østby og Rocke-Pelle til Satyricon og Susanne Sundfør, fra Chat Noir til Øyafestivalen - sammen med hundrevis av andre artister og begivenheter, og ikke minst rariteter og tekniske nyvinninger, presenterer de vår omfattende og imponerende musikkhistorie.

22046506_1576210785763378_6947194868489145151_n.jpg


DIGITALE INSTALLASJONER, UTSTILLINGER OG INTERAKTIVE OPPLEVELSER
For å presentere dette på en levende måte har vi samlet inn klenodier, plater, bilder, plakater, video og alt annet som er av populærmusikalsk interesse, og presentert dette både digitalt og fysisk. Senteret består av fire etasjer og tilbyr både digitale installasjoner, temautstillinger og interaktive opplevelser som Artiststasjoner og Tidsmaskin. Søk frem dine favorittlåter, beste minner og store festivalopplevelser. Syng inn norske hits i studio og design eget platecover, eller få artistopplevelsen i storformat med Sceneskrekk.

Som et moderne opplevelsessenter og arrangementshus fokuserer vi dog ikke bare på historie – vi er også opptatt av hva som rører seg i dagens musikkbilde spesielt og hvordan fremtidens musikk-Norge vil se ut. Med faste og skiftende utstillinger og engasjerende arrangementer bys det på opplevelser helt utenom det vanlige.

ARRANGEMENTER
Popsenteret tilbyr et bredt spekter av arrangementer – både egne og i regi av andre. Se kalenderen for oversikt.

Vi leier også ut lokaler til arrangementer. Les om utleietilbudet vårt.


SPENNENDE SKOLEOMVISNINGER
Gjennom omvisningsopplegg kan skoleungdom lære om kulturhistorie, Oslo-historie, Norges-historie, medieutvikling og musikkutvikling - med populærmusikalske briller på. Lek og læring er stikkord for barn og voksne som besøker opplevelsessenteret og besøket kan tilpasses på mange måter. Bestill omvisning i dag!
 

BURSDAGSFEIRING OG SPESIELLE ANLEDNINGER
Har du bursdag, et forestående jubileum, arrangerer du et utdrikningslag eller har bedriften din noe spesielt å markere? Legg feiringen til Popsenteret og få en dag full av opplevelser! 
 

Velkommen til POPSENTERET!

Norsk Folkemuseum

Norsk Folkemuseum er Norges største kulturhistoriske museum, og det eneste som har landsdekkende samlinger fra tiden 1500 til i dag.

Norsk Folkemuseum i Oslo viser hvordan folk har levd i Norge fra 1500-tallet og frem til i dag. Her presenteres dagliglivet i byene og på landet i et av Europas største friluftsmuseer. I museets utstillinger vises unike kulturskatter fra hele Norge.

  • Gol Stavkirke Haakon Harriss, Norsk Folkemuseum

Blant attraksjonene er Gol stavkirke fra ca. 1200 og OBOS-gården Wessels gate 15, som viser leiligheter fra de epokene gården var bebodd, fra 1865 til 2002. Hus fra norske bygdemiljøer er samlet i gårdstun fra forskjellige distrikter, hus fra byene er plassert i kvartalsbebyggelse i museets "Gamleby".  

48383302_2178457582185356_1475762848943570944_n+(1).jpg


Norsk Folkemuseum ble grunnlagt i 1894 og tar vare på store samlinger av gjenstander, bilder og arkivalia fra hele Norge. Utstillingene viser folkekunst, folkedrakter, kirkekunst og samisk kultur. I tilegg vises utstillinger om aktuelle temaer. Museet har et rikt programtilbud og tilbyr aktiviteter for barn og familier. Museet har rundt 250.000 besøkende hvert år. Kong Oscar IIs Samling, som regnes som verdens første friluftsmuseum, er en del av Norsk Folkemuseum.

Fra Norsk Folkemuseum ble etablert i 1894, har museet hatt som mål å gi et bredt bilde av dagliglivet i Norge, og å vise samspill mellom samfunn, kultur og natur. En sentral oppgave for museet er å belyse spørsmål knyttet til hva det vil si å være norsk og til hva som konstituerer det norske i takt med endringer i samfunnet. Ikke minst er dette blitt aktualisert gjennom de siste tiårenes endringer i befolkningssammensetning.

Museet inngår i stiftelsen Norsk Folkemuseum som også omfatter Bogstad Gård, Bygdø Kongsgård, Eidsvoll 1814, Ibsenmuseet og Norsk Maritimt Museum. 

Tusenfryd

Velkommen til den offisielle TusenFryd-siden. Her vil du kunne følge Norges største fornøyelsespark, og se hva vi driver med! Heng med for nyheter om gode tilbud og mye annen spennede informasjon. TF er ikke ansvarlig for innhold på lenkede sider.

49209777_10156165928822549_8507223924289830912_n.png


Fra Oslo kan du ta buss 500 fra Oslo Bussterminal, og fra Ski kan du ta buss 521. Ruter setter inn ekstra busser på de fleste av TusenFryd sine åpningsdager, disse er merket 500X og 521X.

Tertitten

Pesende damplokomotiver og vogner fra det forrige århundre

Tertitten Urskog-Hølandsbanen er en smalsporet museumsjernbane på Sørumsand rett utenfor Oslo. Her kan du reise tilbake i tid!

Tertitten tilbyr fascinerende nærkontakt med et pustende og pesende damplokomotiv fra en svunnen tid. Fra den gang jernbanen var den viktigste transportåren, og majestetiske kullfyrte jernhester kom rullende inn på stasjonen i en sky av damp og røyk. Det var tider det! Dykk ned i historien til Tertitten.

Tre kullfyrte damplokomotiver og en rekke vogner er bevart og brukes i museumsdriften. Finn ut mer om våre lokomotiver og vogner.

27973120_1050711745060985_2350028371122737400_n.jpg


Tertitten i dag

I dag er Tertitten en del av MiA - Museene i Akershus, som står for driften, vedlikehold av banen, bygningene og annet materiell. 

Selve togdriften står Venneforeningen Tertitten for.

Vi tilbyr

Nobel Peace Center

The Nobel Peace Center is the museum dedicated to the Nobel Peace Prize.

We present the Peace Prize laureates and their work, and tell the story of Alfred Nobel and the Nobel Peace Prize.

47571706_10156179946908335_2722914398426365952_o.jpg

The Center also acts as an arena for debate about important social issues. Through permanent and temporary exhibitions, guided tours, various events and family activities, we wish to inspire reflection and engagement on topics related to war, peace and conflict resolution. We also have a sustainable museum shop!

We are located in the heart of Oslo, close to the City Hall, in what used to be the old railway station, Vestbanen.

Follow us on Instagram and Twitter, or visit https://www.nobelpeacecenter.org/ for more information.

Have a peaceful day.

Norsk Teknisk Museum

Bli med på spenstige påfunn i et museum med rundt 100 prøv-selv installasjoner, mer enn 25 utstillinger om teknikk og medisin – og, ikke minst, spennende helge- og ferieprogram fylt av aktiviteter! Du trenger ikke å være barn eller ha med barn for å ha det stas hos oss. LEKENDE LÆRING Oslo vitensenter er stedet for å ha det gøy mens du lærer. Prøv alt fra å ta selfies foran greenscreen, se fargene din, å teste reaksjonstid og å konkurrere med en venn om hvem som løper fortest (og mye mye mer). Utforsk naturvitenskapelige og teknologiske prinsipper innenfor temaene energi, fysiske fenomener, kroppen, matematikk og verdensrommet. Vitensenteret illustrerer grunnprinsippene innen fysikk gjennom tilbud om aktiv og lekende læring i interaksjon med spennende installasjoner.

408217_10151136846516141_378604232_n.jpg

PROGRAM Hver helg tilbyr museet aktiviteter med realfag, sett fra alt annet enn en kjedelig vinkel – fylt av ting du kan gjøre selv, alt fra micro:bit og tekstiltrykk til et av Norges beste vitenshow. Basert på museets forskning og utstillingsproduksjong inviteres det stadig til samlinger med ulike temaer. Blant dem er SENT (18-års grense) et etterspurt konsept, med konserter, utforskning av ulike temaer, party og workshops for voksne. Følg med på sosiale medier og på museets nettsider for å få med deg alt som skjer! www.tekniskmuseum.no https://www.facebook.com/pg/Tekniskmuseum/posts/?ref=page_internal TEMAUTSTILLINGER Museet skal formidle sammenhengen mellom teknologi, medisin og kultur over tid, i tillegg til å gi innsikt i grunnprinsippene for moderne teknologiske prosesser og produkter, som i dag omgir oss. De store temautstillingene belyser ulike deler av vårt teknologiske samfunn. MEDISINSHISTORISKE UTSTILLINGER De medisinhistoriske utstillingene tematiserer alt fra kroppens innside til grøssfremkallende operasjonsteknikker. Avdelingen sitter også på store samlinger av gjenstander, bøker og arkivalia. UTSTILLINGEN Grossraum – organisasjon Todt og tvangsarbeid i Norge 1940-45 en av de nyeste store utstillingene. Den kaster lys over norsk kollaborasjon og hvordan de 130 000 tvangsarbeiderne i Norge hadde det. Rundt 17 000 døde under fryktelige forhold. NYE UTSTILLINGER Følg med på hva som skjer, for vi åpner stadig større og mindre utstillinger om aktuelle temaer. I tillegg har vi spennende forelesninger, utfordrende workshops og aktiviteter for ulike grupperinger i tilknytning til utstillingene. På nettsidene, www.tekniskmuseum.no kan du se hele programmet.

TELEMUSEET Fra 2018 er også Telemuseet en del av Teknisk museum.

SAMLINGENE Få et innblikk i museets samlinger ved å søke i Digitalt museum: https://digitaltmuseum.no/search/?aq=text%3A%22teknisk%22%2C%22museum%22

NULLTOLERANSE FOR ULOVLIGE YTRINGER Teknisk Museum har nulltoleranse for diskriminerende eller hatefulle ytringer. Slike vil bli politianmeldt med utg. pkt i den rettslige forståelsen av begrepet, slik det fremgår av straffeloven § 185: “Med diskriminerende eller hatefull ytring menes det å true eller forhåne noen, eller fremme hat, forfølgelse eller ringeakt overfor noen på grunn av deres a) hudfarge eller nasjonale eller etniske opprinnelse, b) religion eller livssyn, c) homofile orientering, eller d) nedsatte funksjonsevne.» «Med bot eller fengsel inntil 3 år straffes den som forsettlig eller grovt uaktsomt offentlig setter frem en diskriminerende eller hatefull ytring. Som ytring regnes også bruk av symboler. Den som i andres nærvær forsettlig eller grovt uaktsomt fremsetter en slik ytring overfor en som rammes av denne, jf. annet ledd, straffes med bot eller fengsel inntil 1 år. " HISTORIEN: Foreningen Norsk Teknisk Museum ble stiftet i 1914, i forbindelse med den store jubileumsutstillingen på Frogner i Oslo. Flere av museets gjenstander stammer fra denne utstillingen. I 1995 fikk Norsk Teknisk Museum status som nasjonalmuseum. Norsk Teknisk Museum har siden starten hatt oppgaven med både å være samtidsmuseum og historisk museum for industri, vitenskap og teknologi. I dag har museet også det nasjonale ansvar for Nasjonalt medisinsk museum. Museets største utfordring er å være brobygger mellom fragmentert ekspertkunnskap på den ene siden og offentligheten i bred forstand på den andre. Norsk Teknisk Museum har tidligere hatt utstillingslokaler i Vikingskipmuseet på Bygdøy, og i Fyrstikkalléen på Etterstad. Dagens museumsbygg ble offisielt åpnet på Kjelsås i mai 1986. Her disponerer museet 20 700 kvadratmeter. Det inkluderer utstillingslokaler og kontorer, lager og magasiner, verksteder og bibliotek.

Geitmyra Matkultursenter for barn

Vi jobber for at barn skal bli glade i mat som gjør dem godt!

Vi har skoleundervisning, kurs for barnehager, kurs og hospitering for voksne som jobber med barn, kurs for spedbarnsforeldre, matlagingskurs for barn og familier, Åpen gård-arrangementer, vi har kjøkkenhage og høner på gården – midt i Oslo. 

48366150_2200199073345726_8932668193332264960_n.jpg

Geitmyra, vinner av Matprisen 2018!

Hurra!! Geitmyra matkultursenter for barn vant Matprisen 2018 i kategorien barne- og ungdomsprisen! Hver dag jobber vi for å spre kunnskap om mat som gjør dem godt til så mange barn som mulig både i Oslo og i Ringsaker. Matprisen er en inspirasjon til å jobbe enda hardere for å realisere Geitmyra Kristiansand matkultursenter for barn i 2019.

Frognerbadet

Frognerbadet ble åpnet i 1956 og ligger i utkanten av Frognerparken. Badet arrangerte på tross av dette nordisk mesterskap i svømming i august 1955. Badet har to hovedbasseng, plaskebasseng, stupebasseng (1, 3, 5, 7,5 og 10 meter), to vannrutsjebaner (stor og liten), kiosk og garderober med låsbare skap.


Kilde: Wikipedia

14054449_646744055488304_8720970838159799241_o.jpg

Gokart Harald Huysman Karting

Innendørs gokart på Alnabru i Oslo og Utendørs gokart på Rudskogen Motorpark i Rakkestad. Norges råeste gokartsenter ligger på Alnabru i Oslo. For mer informasjon: www.hhk.no

Fra du er 15 år kan du kjøre spreke gokarter hos oss. En 270 ccm Honda motor med 9 hk kombinert med den lave vekten gir en toppfart på hele 50 km/t.RING OSS FOR BOOKING 23 05 13 00

Bus 401 From Oslo Bussterminal, Schweigaards gate 10, 0185 Oslo to Smalvollveien, 0667 Alnabru. then a 10 minute walk down smalvollveien.

Megafun

Vi tilbyr spenningsfylte og varierte aktiviteter for barn, ungdom og voksne i Norges største innendørs opplevelsessenter. Megafun har også arrangementer av ulike slag, deriblant bursdagsfeiringer, bedriftskonferanser og utdrikkingslag. Du finner oss på Lørenskog, i nærheten av togstasjonen.

Velkommen til Megafun

Skulle du ønske deg at det fantes en fabrikk med kun en oppgave, nemlig å produsere smil, latter og moro fra morgen til kveld? Megafun Factory har tatt oppgaven så alvorlig som det er mulig når det kommer til moro. Med 5.000 kvadratmeter fylt til taket med morsomme aktiviteter er vi den største innendørs morofabrikken i Norge.


Produktene som ruller ut fra våre samlebånd spenner fra en vindtunnel hvor vi simulerer falskjermhopp til 2 enorme lekeland. I kjelleren har vi også Norges største MegaZone oppsett og i andre enden en LazerMaze hvor du hysterisk skal forsøke å forsere et sett med lazer mens oppgaven om å stjele en katt ut fra Faraos gravkammer utføres. Selvsagt arrangerer vi de aller kuleste barnebursdagene mens mamma eller pappa slapper av i vår restaurant eller jobber i vår lounge.

Oslo klatrepark

Dette blir norges mest spennende klatrepark i vill og vakker natur! Her vil du oppleve utfordrende og rå opplevelser høyt og lavt i Oslos tretopper.

Høsten 2015 har vi bygget over 60 elementer i 7 spennende løyper, flere Tarzanhopp og mange Ziplines


Hvem er vi?

Oslo Klatrepark AS ble stiftet i 01.12.2014. Dette som et resultat av målrettede personers visjon om å skape en samlingsplass, for små og store, i Groruddalen.

 

Oslo Klatreparks kjerneaktiviteter er klatreløyper i trær.

Vi skal basere våre verdier på å være tolerante, inkluderende, tilgjengelig, engasjerte og nyskapende.
Oslo Klatrepark har som mål å bidra til en sunnere, mer aktiv og spennende hverdag for alleder man kan utprøve og utvikle sine ferdigheter.

Den skal gi utfordringer på alle nivåer, slik at alle uansett forutsetninger kan oppleve mestring og glede ved fysisk aktivitet.

På sikt skal det også etableres spennende tilleggsaktiviteter.

Oslo klatrepark ønsker både eksisterende og nye kunder hjertelig velkommen. Vi sees!

20604627_1858126994515251_9189767813832323716_n.jpg


Hva er en klatrepark?

Klatring i tretopps klatrebaner gir en flott opplevelse og mestringsfølelse. Banene har ulik vansklighetsgrad og høyde. Etterhvert som din selvsikkerhet stiger vil hindringer du først så som umulige forseres. Når dagen er omme sitter du igjen med en følelse av at du har flyttet noen grenser.

Banene er plassert fra 0,6 til ca. 14 meter oppe i trærne, man starter på de lave løypene og jobber seg oppover. Mellom hver løype lander man på bakken og man kan da velge om man skal ta neste løype. Gjestene utstyres med hjelm og en klatresele som har doble karabinkroker og en rulle.

Grunnelementet for et hinder er en forbindelse mellom to trær med flere stålwirer, hvorav en fungerer som en sikkerhetsline som man er koblet fast i. Stålwirene monteres slik at de ikke gjør skade på bark eller ved.

Selve aktiviteten går ut på å komme seg fra tre til tre ved ulike teknikker som gå, krabbe, springe, balansere, svinge, hoppe, rulle etc. Starten av et hinder utgår fra en plattform som omkranser treet og fungerer som hvilested mellom de ulike hindrene. Plattformene festes på treet på samme måte som wirer uten å skade bark eller ved.

Du vil finne mange Ziplines i parken. En Zipline er en stålvaier som man kobler seg på med en rulle og kjører gjennom luften til en "landingsplass".

Hadeland Glassverk

Våre åpningstider (2. januar - 4. mars)

Høvdinghallen, Fabrikkutsalget, Kramboden og Hadeland Lys&Tinn Interiørhuset og Julemarkedet holder åpent t.o.m. 20. januar. Mandag-Fredag 11.00-16.00 Lørdag 10.00-16.00 Søndag 11.00-17.00

Kokkestua og Bakeriet Mandag-Fredag 10.00-16.00 Lørdag 10.00-16.00 Søndag 11.00-17.00

Blås ditt eget glass (19.-20. januar) Lørdag 10.00-14.15 Søndag 11.00-15.15

13315585_10154324139228474_1537276854867859491_n.jpg

Med flere butikker, to spisesteder og mange forskjellige aktiviteter for både store og små hele året, er Hadeland Glassverk et opplevelsessenter utenom det vanlige.

Her kan du oppleve glassproduksjon på nært hold, blåse ditt eget glass, støpe lys og mye mer.

Hadeland Glassverk ble grunnlagt i 1762 og er Norges eldste industribedrift med kontinuerlig drift. Produksjonen av glass ved Hadeland Glassverk skjer fortsatt etter de samme metodene som for over 250 år siden.