Tweet This

Guidet tur i det nye og gamle Oslo

Oslo-41397.jpg
Oslo-41397.jpg

Guidet tur i det nye og gamle Oslo

from 1,460.00

Lørdag 9. november kan du bli med Visit Oslofjorden på opplevelser i Oslo du sent vil glemme. Vi besøker byens eldre attraksjoner og de nyeste severdighetene. All transport, enkel lunsj, velkomstdrikke og middag inkludert.

Ønsker du hjelp med bestillingen av turen, så ring oss på 904 10 263, så fyller vi inn hele bestillingen for deg over telefon.

Se detaljert beskrivelse av turen ved å klikke et sted her på oransje bokstaver.

Vi møtes utenfor inngang til Thon Hotel Opera kl. 10:00. Vi transporteres i komfortabel turbuss mellom severdighetene. Følgende steder får vi guidet omvisning av dyktige guider:

  • Bjørvika. Vi vandrer gatelangs mellom futuristiske bygninger. Vi ser på arkitektur, vi får siste nytt om planene videre i utbyggingen. Vi blir kjent med bydelens attraksjoner og kulturliv. Mens vi fortsetter vår vandring på moderne allmenninger så får vi også formidlet 10 000 år med Oslohistorie.

  • Ekebergskråningen. Utsikt, perspektiv, helleristninger og kulturminner.

  • Akershus festning med en spektakulær vandreforestilling.

  • Damstredet. Omvisning i Oslos mest pittoreske gatemiljø.

  • Vigelandsanlegget i Frognerparken. Skulpturene. Parken og anlegget. Gustav Vigelands liv.

Enkel og god lunsj

Vi får servert enkel lunsj utendørs på Akershus festning; baguett, hvetebolle, pose nøtter/tørket frukt, kaffe og vann.

Middag

Skumringen smyger på og vi avslutter dagen på Restaurant GOAT. Ved ankomst restauranten blir vi møtt av velkomstdrikke. Til bords blir vi servert forrett, hovedrett, og dessert. Alt inkludert i billetten. Drikke til maten bestiller og betaler hver enkelt selv.

Det er begrenset med billetter og denne turen arrangeres i år kun den 9. november. Turen arrangeres også i 2020 og man kan bestille de turene nå. Prinsippet som gjelder; Første mann til mølla!

Ønsker du hjelp med bestillingen av turen, så ring oss på 904 10 263, så fyller vi inn hele bestillingen for deg over telefon.

Husk, ingen tilleggspris for latter og godt humør!

Vel møtt!

Antall personer:
BESTILL