Tweet This

Piscoteket

Piscoteket er Oslos første rene peruanske restaurant og bar, sentralt beliggende i hjertet av Oslo. Hos oss skal du føle deg hjemme enten du kommer for en helaften med spennende peruansk mat og drikke, eller om du impulsivt stikker innom for et kjapt måltid eller en drink i baren.

 

Bak Piscoteket står en vennegjeng med kjærlighet for peruansk mat og drikke som brenner for å introdusere peruansk ceviche og pisco i Oslo. Piscoteket er inspirert av den latinamerikanske restobar-tradisjonen – et sosialt spisested med lav terskel og hyggelig atmosfære ut i de små timer.

Piscoteket ligger i Badstugata 1, i en bygård som tidligere har huset både gipsstøperi og en av hovedstadens første kinoer.

PS: Ved fullbooket restaurant er det fremdeles mulig å droppe innom for å spise i den omfangsrike baren!

 

Badstugata 1, 0179 Oslo

22 56 67 05

 

Arno

Velkommen til oss!

Vi kom til Norge med felles tanker, drømmer og verdier. En av drømmene var å drive vårt eget sted sammen.

Vi har en lidenskap for å lage sunn og god italiensk mat fra bruschetta, pizza og kaker. Mat smaker “italiensk" bare hvis tilberedt på italiensk måte som er tradisjon og erfaring.

Vi bruker kun råvarer og lager alt fra bunnen: brød, pizza, sauser og desserter. Våre retter er enkle og velsmakende. Vi ønsker å tilby våre kunder muligheten til å nyte en italiensk måltid laget med de rette ferske ingredienser.

På Arno Ristorante ønsker vi å servere god, hjemmelaget italiensk mat i hyggelige omgivelser!

Fredensborgveien 30B, 0177 Oslo

416 28 379

 

Genki

Velkommen til Genki by Sabi.

i er en restaurant som er basert på den japanske Izakaya kulturen, et uformelt spisested der vin og mat er i fokus. Vi bruker norske og japanske råvarer i sesong men er ikke redde for å utfordre den tradisjonelle stilen. Her er vi opptatt av å vise deg et samspill mellom moderne og tradisjonelle matteknikker.

Velkommen!

ÅPNINGSTIDER

Mandag til lørdag kl. 12:00 - 24:00 (kjøkkenet åpent til 22:00)

Søndager: Stengt

ÅPNINGSTIDER I JULI 2018

Mandag - lørdag: 1200 - 2000

Søndager: STENGT

Ruseløkkveien 3, 0251 Oslo

456 95 022

 

Peppes Pizza - Stortingsgaten

Peppes Pizza er den største pizzarestaurant-kjeden i Skandinavia med over 1 800 ansatte. Vi er representert fra Hammerfest i nord til Kristiansand og har bygget opp en sterkt merkevare gjennom over 40 år.

Uformell atmosfære, hyggelige omgivelser og en amerikansk pizzameny er grunnsteiner i Peppes. I tillegg til vår klassiske pizzalinje Classic Chicago, tilbyr vi også den spennende serien Freestyle California, med spennende toppinger på en tynn bunn.

Stortingsgata 4, 0158 Oslo

22 22 55 55

 

Lille Saigon 1

A MESSAGE FROM LILLE SAIGON 1

Our story began over 40 years ago on the dirt paved roads of a small fishing village in Vietnam.  What began with a small food cart in front of the local bus station, blossomed into what we now call, "The Art of Vietnamese Food". Our recipes have been passed down for 3 generations, dating back to the early 1900's and have remained the same in every detail.

 

After the fall of Saigon, our family fled Vietnam and boarded refugee boats in hopes of being rescued by neighboring countries. After drifting aimlessly for weeks, our ship broke down in the middle of the sea and we were left with no food and water. With no hope in sight, we were miraculously rescued by the Norwegian government.  

 

Norway has truly given our family a second chance at life and we are forever in gratitude to this wonderful country. Lille Saigon1 is proud to say that we have been serving authentic Vietnamese food in Norway for the last 25 years.

Bernt Ankers gate 7, 0183 Oslo

21 38 81 88

 

Delicatessen Grünerløkka

Velkommen til Delicatessen Tapas Restaurant, Grünerløkka

En lokal tapas restaurant med et bredt utvalg av både klassiske og moderne tapas. Den eldste av sitt slag i Oslo. Åpnet dørene i 1999, og formidler en uformell atmosfære i et intimt, koselig og sydende miljø.

Søndre gate 8, 0550 Oslo

22 71 45 46

 

Le Benjamin bar & bistro

Le Benjamin

Velkommen til Le Benjamin.
Vi ønsker deg velkommen til oss her på le Benjamin Bar & Bistro. En uformell fransk bistro som vektlegger lun atmosfære, autentisk fransk mat laget fra grunnen av med gode råvarer, spennende og varierte viner- både i glass og på flaske. Og ikke minst et rikholdig utvalg av franske oster.

Bistroen er et resultat av våre mangeårige inspirasjonsturer og opphold i Frankrike, både korte og lange over det vidstrakte land som vi er så glade i.

Søndre gate 6, 0550 Oslo

22 35 79 44

 

Stock Spiseri & Drikkeri

I hjertet av Barcode i Bjørvika. På STOCK skal vi servere real kvalitetsmat, i omgivelser det er godt å være i. Navnet spiller på kraft, siden en skikkelig kraft er utgangspunktet for ekte mat laget fra grunnen av. STOCK er også innholdet på fatene som er lagret i vårt eget brenneri.

På STOCK er det høyt under taket, om det er uformell lunsj, alene eller i lag, kjapp middag i mylderet, eller en gruppe som vil ha fem retter med adekvat drikke bak lukket dør.

Eller vil du rett og slett komme innom for en øl og en hjemmelaget pølse i baren.

https://www.stockoslo.no/

 

Åpent mandag til fredag 11 til 00. Lørdag 12 til 00. Velkommen.

 Dronning Eufemias gate 14, 0191 Oslo

21 09 03 09

 

Tjuvholmen Sjømagasin

Tjuvholmen Sjømagasin har satset bredt og spennende på å være et opplevelsessenter for mat. Et konsept som tilbyr alt fra mat i løsvekt, et lettere måltid i vår fiskebutikk, lunsj med forretningforbindelser, familiesammenkomst - til en stor og generøs restaurant. Hos oss vil du oppleve et annerledes fiske- og skalldyrkonsept. Vi har delt det opp i ulike opplevelser; en restaurant, et åpent chambre séparée, et konferanserom, og en fiske- og delikatesseforretning. 

Hvert område i restauranten har fått sin spesifikke karakter gjennom materialer og fargepaletter, ut ifra en felles tematikk. Kurvene i himlingen, gulvet og bakveggen er trukket som en myk linje gjennom rommet, som er inspirert av havets bølgebevegelser. 

Tjuvholmen allé 14, 0252 Oslo

23 89 77 77

 

KAMAI

https://www.kamai.no/

God smak kjenner ingen grenser

Vi har latt oss inspirere av smaker og ingredienser fra hele verden. Vårt utgangspunkt er basert på det asiatiske kjøkkenet, der vi vet at bærekraftige, friske råvarer, tradisjon og innovasjon skaper kulinarisk magi.

I bakgården, bak caféen, finner du restauranten i 2. etg og Itamae baren i 1 etg. 

Lokalet bærer preg av historien til bygget, kombinert med moderne og stilfull innreding. Dette skaper en varm og lun atmosfære som passer til alle anledninger. Vi tilbyr en 4-retters meny som kan utvides med 1-3 retter om man ønsker det. Alle våre retter er tydelige i smak og språk. Restauranten strekker seg over to etasjer med mulighet å booke lukket område til de spesielle anledningene.

 

Vi leier også ut lokalene, både til dagmesser, møter og eventer med oppfølgende lunsj eller middag. Her kan vi sammen skreddersy ditt arrangement. Vi tilbyr også diverse kurs, enten det er vinkurs, barkurs eller annen gastronomisk workshop.

Hjertelig velkommen!

 

Åpningstider                 
Korsgata 25, 0551 Oslo

Tirsdag-Lørdag - 17.00-01.00 (kjøkken: 22:00) 

Søndag og Mandager holder vi stengt

Korsgata 25, 0551 Oslo

23 89 79 66

 

Sanguine Brasserie

SANGUINE BRASSERIE

Det skal godt gjøres å komme nærmere Oslofjorden uten å dyppe tærne, enn hva du gjør hos oss. Sommerstid kan du slikke sol på uteserveringen, enten med et godt måltid på dag- eller kveldstid, eller med et iskaldt glass fra cafeen. På vinteren er du beskyttet av de store vinduene, men kan nyte synet av trolsk vinterfjord like utenfor.

Vi er et folkelig, fransk brasserie, og menyen er den samme inne og ute. Mellom midten av mai og midten av september er uteserveringen åpen, med bordbestilling både ute og inne. 

Sanguine er et selvsagt valg før eller etter en operaforestilling, men holder åpent 360 dager i året - du er hjertelig velkommen helt uavhengig av hva som skjer på hovedscenen.

ÅPNINGSTIDER

Ved forestilling på Hovedscenen:

Mandag-lørdag: 11.00-23.00
Søndag: 12.00-22.00

Dager uten forestilling:

Mandag-lørdag: 11.00-21.00
Søndag: 12.00-20.00

Uteserveringen holder åpent når været tillater det.

Kirsten Flagstads Plass 1, 0150 Oslo

21 42 21 42

 

Maaemo

Maaemo is Oslo’s ground-breaking three Michelin starred restaurant. It first opened its doors in December 2010 and is run and co-owned by Head Chef Esben Holmboe Bang.

Maaemo – an old Norse word meaning «Mother Earth» – is focused on creating a narrative around the clean, bright flavours of Norway.

Maaemo builds around its local produce driven cuisine with a focus on reflecting the changing seasons and the raw nature of Norway. The restaurant exclusively serves a playful tasting menu that is a pageant of dishes such as Norwegian langoustines with pine; mackerel with ramson; and Røros butter ice cream with brown butter caramel.

The restaurant has just eight tables in the main dining room as well as a private Test Kitchen table, which has a direct view of the chefs at work and the modern skyline of Bjørvika. Maaemo has won accolades from food critics around the world. In 2012, just 15 months after opening, Maaemo was awarded two Michelin stars in its first ever mention in the prestigious guide, becoming the first, and only, restaurant in the Nordics to do so. In 2016 Maaemo was awarded a third Michelin star, becoming the first Norwegian restaurant ever to hold Michelin’s highest accolade.

Maaemo was also voted as one of the top 100 restaurants in the world at the Pellegrino 2015 World’s Best Awards. Chef Esben Holmboe Bang is listed in Time Magazine’s 100 Most Influential Chefs in the World in 2013.

Schweigaards gate 15B, 0191 Oslo

22 17 99 69

 

Bølgen & Moi Tjuvholmen AS

Restauranten ved Oslofjorden med mat, drikke og kunst i kombinasjon

"Velkommen til solsiden på Tjuvholmen hvor en varm, personlig og leken atmosfære er en fellesnevner! Her ser du direkte inn i kjøkkenet og baren, der magien skapes i samarbeid av våre dyktige kokker og bartendere. Menyen vår har fokus på gode råvarer i beste sesong og vinkartet vårt er belønnet i anerkjente Winespecatator. Vi er kåret til Norges beste internasjonale restaurant to år på rad av Bookatable og har en av Oslos største uteserveringer. Velkommen til oss ved enhver anledning!"

- Daglig leder Harald Berger

Tjuvholmen allé 5, 0252 Oslo

 22 44 10 20

 

Smalhans

OM SMALHANS

St. Hanshaugens knutepunkt og hele Oslos nabolagsrestaurant Smalhans ruller inn i sitt sjette år i drift i 2018. Restauranten er for mange selve symbolet på en moderne nabolagsrestaurant, noe som også Michelin-guidenfikk med seg da de skjenket stedet bemerkelsen «Bib Gourmand» tilbake i 2015. Selve navnet Smalhans betyr mager, avledet av det nederlandske ordet for fattigdom «smaalhans», men ironisk nok så er størrelsen på porsjonene og den varme gjestfriheten nok til å holde liv i en hel armé. For oss betyr Smalhans flere ting; det kan være å servere dagens Husmann, å finne leverandører som leverer kvalitetsvarer til riktig pris, å utnytte råvarer godt, å finne gamle materialer som ingen vil bruke, eller bare å se verdien i noe som andre ser på som verdiløst.

Unikt for Smalhans er stedets stadige vilje til å stake ut nye retninger og tilpasse seg tidens tann. Et innholdsrikt sted som byr på seg selv og hvor maten er både modig og mektig. Seks år ned i gata er vi stolte over å ha et internasjonalt rykte for å være inkluderende med våre gjester, og for å innlemme de som deltakere i vårtkonsept med naturvin og deleretter. Siden 2012 har vi hatt besøk av mer enn 200.000 gjester og kan med trygghet fastslå at institusjonen Smalhans anno 2018 aldri har vært på stødigere kurs.

«Spis som en greve til spottpris» - 6/6 - Aftenposten
«Smalhans er den nye kongen på haugen i Oslo» - 6/6 - VG / godt.no
«En av Oslos nyeste restauranter er også en av de beste» - Dagbladet (2012)

Ullevålsveien 43, 0171 Oslo

22 69 60 00

 

Il Colosseo

OM OSS

Vår crêpes oppskrift kommer fra Frankrike. Det var familien Guillou som brukte denne oppskriften i Bretagne på 40 tallet. På grunn av trange tider og dårlig salg, dro familien til Paris og solgte crêpes på gaten der medvstor suksess. De solgte både salte og søte crêpes laget av bokhvetemel som glutenfritt og et sunnere alternativt.

Sørkedalsveien 3A, 0369 Oslo

21 69 69 60