Tweet This

Mathallen Oslo

Mathallen Oslo er et matmarked i en tidligere industrihall på Vulkan ved nedre Akerselva i Oslo. Hallen ble reist i 1908 for Vulkan Jernstøperi. Stedet hadde ved åpningen 2. oktober 2012 drøyt 30 matbutikker, serveringssteder og andre bedrifter.Wikipedia

I Mathallen jobber dyktige fagfolk som er genuint opptatt av matglede og som alltid vil gi deg gode tips og råd på veien. Spør oss om mat!

Mathallen Oslo er en arena for unike smaksopplevelser med det beste av norsk og internasjonal mat, mennesker og atmosfære, og et samlingspunkt for mattradisjoner og mattrender.

En møteplass og arena for å bygge kunnskap og skape inspirasjon gjennom aktiviteter, konkurranser og opplevelser.

Et handelssted basert på kjærlighet og respekt for råvarer, med dedikerte, stolte og serviceorienterte medarbeidere. Med et vareutvalg basert på unike råvarer og spennende konsepter. Mathallen har en rekke spesialutsalg og spisesteder, og sosiale møteplasser med matrelaterte aktiviteter, kurs og konferanser.

Mathallen Oslo er for alle. Fra den nysgjerrige nybegynner, til den ambisiøse kjøkkensjef. I Mathallen skal alle finne inspirasjon i en raus og hyggelig atmosfære.

Mathallen Oslo skal være et senter for norsk matkultur – et matgledens hus!

Bak Mathallen står Aspelin Ramm, en solid og ambisiøs eiendoms- og byutvikler. Aspelin Ramm er opptatt av at bygg skal utgjøre verdifulle elementer i bybildet, og har et miljøriktig fotavtrykk. I tillegg til Vulkan-prosjektet står Aspelin Ramm bak utviklingen av komplekse prosjekter som Tjuvholmen i Oslo og Union Brygge i Drammen.

KONTAKT OSS
post@mathallen.no
Tlf. 40 00 12 09

DAGLIG LEDER MATHALLEN OSLO
Frode Rønne Malmo
frode@aspelinramm.no
Tlf. 91 16 66 86