Tweet This

Oslo Snowboard senter

Oslo Snowboardsenter - Hecox S-H Trade AS  Org. 960 835 522 mva

Vårt mål er å kunne gi våre kunder et best  mulig produkt til best mulig pris og vi kjøper mye direkte fra fabrikker i utlandet.  
Rett veiledning får du fra våre ekspeditører som alle har lang erfaring fra brett og mange som brettinstruktører.
Vi jobber med snowboards hele året, så vi prøver å ha et stort utvalg brett helt frem til vi stenger om våren så du skal få et riktig brett til ditt bruk.
Vi har over 150m2 med kun snowboardrelatert utstyr.

Åpningstider: i hovedsesongen 1. november til 1. mai
 Mandag - Fredag Kl. 11.00 - 18.00+
 Torsdag Kl. 11.00 - 19.00+
 Lørdag Kl. 10.30 - 17.00+
  + vil si at vi holder åpent så lenge det er kunder og at alle har fått handlet det de skal!
Du kan også ringen oss, tlf 92687000,  og si i fra at du er litt sent ute, så kan vi evt holde litt lenger åpent for deg hvis du skal kjøpe deg nytt utstyr!

Fra 1. mai - 7. oktober
Stengt!
Vi vil holde åpent noen dager i løpet av sommeren, men vi er ALLTID tilgjengelig på telefonen 926 87000 og E mail. oss@snowboard.no  
Vi kan som oftest møte deg i butikken etter avtale hvis du kontakter oss uten om sesong.
Bestillinger over internett vil bli sendt ut daglig/ukentlig, hvis vi er i Oslo.  

De ansatte på Oslo Snowboardsenter er alle selv snowboardere og har stått på brett i mange år
så de kan hjelpe deg med å velge riktig utstyr til ditt bruk.
 

 Oslo Snowboardsenter  holder til i Sørkedalsveien 1 E på Majorstua i Oslo, 
 -  ved siden av Rema 1000, - rett ved Colosseum Kino.


Offentlig kommunikasjon/T-bane - Trikk - Buss:

Det er lett å komme hit ved å bruke Buss eller T-bane. Alle vest gående T-baner passerer Majorstua stasjon så vi er lett tilgjengelig med T-bane. By trikken har en rekke ruter som også går til Majorstua. En hel rekke buss ruter går over Majorstua som er et knutepunkt.

Bil:
1) 
Ta Ringveien (Ring 3) til Smedstad krysset og ta ned Sørkedalsveien mot Majorstua. Vi holder til på venstre side ca 100 meter nedenfor bomringen. Kommer du denne veien er en mulighet å parkere på "Colosseum Senter", 2 minutter fra oss.
2)
 Kommer du fra Kirkeveien (Ring 2) ta opp Sørkedalsveien ( ved Krogh optikk) retning Smedstad/Holmenkollen. ca 100 meter opp i veien holder vi til på høyre hånd. Se etter et stort høyt "SNOWBOARD" skilt.  En smart parkering er her inn til Sporveiene (gjennom "hullet"/"tunnelen" i huset på høyre side. Her er det stort sett alltid plass eller så er det ofte ledige plasser langs veien rett etter skiltet vårt hvor man kan stå i 2 timer motbetaling.
3)
Stoppe i portrommet innunder "Snowboard" skiltet kan til tider være vanskelig, men er det plass så går det greit for kortere stopp. Husk å kjør helt inn.

Parkering:

  • Hos sporveiene på Majorstua stasjon, innkjøring fra Sørkedalsveien er det bra med parkeringsplasser.

  • Langs Sørkedalsveien etter skitet vårt kan man stå i opptil 2 timer mot betaling.

  • Colosseum Senter er 2 minutter unna.

  • Kort tids stopp inn i port rommet under butikken går også greit hvis det er plass.

 

Daglig leder og innehaver,  Halvor Engen, har stått lenge på brett og har vært med på å bygge opp en del av snowboard sporten i Norge.

  • Han har selv kjørt på brett siden 1985.

  • Han var i sin tid med på å starte Norges Snowboard Forbund og satt i styret i mange år.

  • Han startet Oslo Snowboard Klubb i 1990.

  • Etablerte det først norske snowboard-tidsskriftet "Snowboard Avisen" (60.000 eks pr. utgivelse)  allerede i 1989 og holdt det gående med det  til 1999.

  • Han startet med snowboardcamper i 1988 og er en av de som jobbet lengst i verden i dag med organisering av snowboardcamper bl.a. Snowboard sommer Camper på Stryn Sommerskisenter hver sommer frem til 2011 med deltakere fra hele verden, bl.annet fra Austalia, Usa, Canada og hele Europa. Her var til tider kjente internasjonale worldcup-kjører som instruktører. Blant de kjente norske kjørerne har både Terje Håkonsen og Daniel Frank jobbet der som trenere. Mange norske landslagskjørere har gjennom tidene begynt sin karriere på sommercampene på Stryn.

  • Han jobbet også aktivt som snowboard instruktør i over 15 år og var med på å utarbeide og tilrettelegge det første kurset for instruktører i Norge gjennom Snowboardforbundet i samarbeid med landslagskjørere.

Oslo Snowboardsenter - snowboard.no

Sørkedalsveien 1E, (Majorstua)
0369 Oslo 

Åpningstider 

Sommerstengt
 27. april frem til 7. oktober

Vi kan åpne for deg, hvis du skal handle.
Vi holder også åpent noen timer innimellom.
Neste gang vi holder åpent er:  ???

Vi er tilgjenglig på telefon 92687000 frem til kl 21 hver dag
eller send oss en e.mail på oss@snowboard.no.

Oslo Snowboardsenter har solgt snowboard på Majorstua i Oslo siden 1985. Vi holder til sentralt på Majorstua, rett ved Colosseum kino (ved siden av Rema 1000) og har 150m2 med bare snowboardrelatert utstyr. Vi har et stort utvalg sikkerhetsutstyr i tillegg til god utvalg av brett til all slags bruk fra pudderkjøring og splitboard til park, slopestyle, bakkekjøring og carving. Lette og gode bindinger og komfortable støvler har vi også i flere fasonger.  
Støvler har vi fra str.30 opp til str 50.

Vårt mål er å gi deg en best og riktigst mulig sammensetning av utstyr innen ditt budsjett for at du skal få en best mulig dag i bakken.

Vi har alltid inne en god del varer til gode priser og mange gode tilbud.

Klikk her for å få flere informasjoner om OSS!