Tweet This

Misfornøyelsesbar

Hva er Misfornøyelsesbar?
Misfornøyelsesbar er en fullt ut funksjonerende bar med alle rettigheter, åpen fra tirsdag til lørdag året rundt.
Misfornøyelsesbar er et walk-in kunstverk.
Misfornøyelsesbar er en totalopplevelse, en opplevelsesbar.
Misfornøyelsesbar tar sin tematikk fra lokalenes og byggets historie og spinner nye narrativer fra fortida med tråder helt til vår egen tid. 

MANIFEST
BRUKSKUNSTEN ER TILBAKEMed Misfornøyelsesbar reiser brukskunsten seg som en Fugl Fønix opp av den figurative aske, og atter framstår som relevant på dagens kunstscene! 

Misfornøyelsesbar er brukskunst.
Misfornøyelsesbar er brukskunst som i betydningen; kunst til å brukes = brukskunst! Du, med andre ord, BRUKER kunsten. Du kan lage salat i en kunstferdig utformet salatbolle, du kan hakke grønnsaker på en kreativt utført fjel, du kan onanere med en utskåret mahognydildo (ha ha, klarte ikke å dy meg). Her bruker du Misfornøyelsesbar slik du bruker en bar – konsumerer alkoholholdig drikke (avholdsfolk ingen adgang). Den eneste måten du er i stand til å oppholde deg på Misfornøyelsesbar over et lengre tidsrom - er å aktivt motvirke misæren, de kjipe vibbene, den ræva stemningen, den generelle misnøyen - med alkohol (hep - hep). Uten alkohol hadde ikke Misfornøyelsesbar vært et fullendt kunstverk (sjalabais). Konseptet er ikke noe konsept uten et glass fylt til randen (cin cin). Skjenkebevilgning er selve essensen av dette kunstprosjektet (kanpai). Alkohol er så integrert i uttrykket at den besøkende ikke har noe valg (kippis). Du holder ikke ut i 5 minutter uten en drinkie winkie i hånda (ta’rei en hikkas gamle ørn)! 

Misfornøyelsesbar - en funksjonell bar som serverer øl, vin og sløsh - med disse bryggenes velkjente virkninger, virkninger som demper smerten, angsten, uroen og ikke minst – misnøyen (prosit). Selv på et ultrakjipt sted som Misfornøyelsesbar er du i stand til å holde ut - med promille(na zdravye)!

Gå fra rom til rom og føl smerten. Først Paranoia rommet, JA, du er overvåket! Schizofreni rommet, hvis du ikke allerede er gal, så blir du det nå! Og så, Angstrommet, sett deg ned og kjenn på angsten, den åpner seg som en avgrunn under føttene dine. Til slutt, gå opp i annen etasje og innta Daarekisten, opplev "Showtime", hiv på med et par drinker til for å holde ut og du vil sannsynligvis måtte bæres ned igjen (og kastes ut).

Skål på'rei!