Tweet This

Refsnes Gods

Refsnes Gods

I idylliske omgivelser, og bare et steinkast fra Oslofjorden, ligger vakre Refsnes Gods som en perle på Jeløya utenfor Moss. Store kunstnere, forfattere og prominente mennesker har vært gjester her opp gjennom årenes løp, der i blant Edvard Munch, Peder Balke og Hans Gude. Ta turen innom i sommer du også. Refsnes Gods har over 400 kunstverk, flest malerier, men også skulpturer av blant andre Nina Sundby og Nico Widerberg. Ikke minst har hotellet syv originale verk av Edvard Munch. Hotellet er tildelt kvalitetsmerket "Olavsrosa" som en severdighet innenfor norsk kulturarv. Refsnes Gods er kjent for sitt gode kjøkken og velfylte vinkjeller, og er medlem av De Historiske hotel & spisesteder.  Så langt hotellet har kapasitet, tar de deg med på en omvisning.