Tweet This
event-rib-power-HVALER-COPYRIGHTED.jpg


SIGHTSEEING

 


Guidede turer i Oslo og i hele Oslofjordregionen

Sightseeing | Skreddersydde turer | Gruppereiser | Båtturer | Bussturer | Friluftsliv | Gatelangs

Opplev Oslo og Oslofjorden på sitt beste

Book en guide så hører du hva du ser

Opplev det beste av Oslo og Oslofjorden sammen med kollegaer, venner, familie, foreningsmedlemmer, eller pensjonistgruppen. Book en guide så hører du hva du ser! Oslofjordregionen har en lang og rik historie, området er et skattekammer av kulturarv med fornminner, attraksjoner, kulturminner, historiske steder, og for å ikke glemme Vikingtiden!

download.jpeg

Bli med på tur til Verdens Ende og Åsgårdstrand

tall-ship-denne.jpg

The Tall Ships Races 2019

Kyststien-web-7.jpg

Kysttur vinterstid

Unntatt badetemperaturen så er Oslofjorden like fin å utforske i vinterhalvåret som på sommeren. Bli med på oppdagelsesferd i skjærgården og se hvordan sommerkysten er vinterstid. Fiskelykke,litt geologi og naturfag, bålkos, og været blir som det blir - alt fra trolsk tåke til påskestemning. Kanskje kan vi gå på skøyter også?

 
 
 

 

0000-scandinavia-guide-56.jpg

 

Skreddersydde turer

Du behøver ikke å tilhøre en stor gruppe for å få en fin guidet tur i Oslofjordregionen

 

Om det er bare deg som ønsker å fordype deg i et område, eller et kjærestepar som vil dele en fantastisk dag sammen, eller en familie som vil ha best mulig utbytte av en dag på ukjent sted, så står vi klare til å vise dere Oslo og Oslofjordens natur og attraksjoner.

Vi gjør oppmerksom på at nettsiden er under utvikling og lanseres i slutten av februar, men kontakt oss gjerne for guidede turer: